Clairvoyance

Clairvoyance og afdødekontakt er min spidskompetence og store passion.

Jeg giver læsninger til dit selskab eller et event fx polterabend. Alt efter,  hvor mange du har samlet af dine venner, giver jeg mellem ca. 15-30 min. pr. pers (max 10 pers.)

En særlig dyb og healende clairvoyance eller afdødekontakt er på den på enehånd og den mest brugte.

En session kan bl.a. handle om: Lisa Mai Toft Kropsterapi, Healing, Clairvoyance, Psykomotorisk Terapi, Fysioterapi, Afspændingspædagog dap., Holistisk behandling, mindfulness, stress, krop og psyke, nærvær, smertefrihed, visualisering, meditation, manuel behandling, varme hænder, hudsult, massage, Terapi, Afstressende behandling, Afspænding, Firmamassage, glæde, ro, styrke, motivation, tillid, virksomhedsmassage,, WorkFlow med Lisa Mai Toft

  • Vigtige livsvalg
  • Kærlighed
  • Arbejde, Karriere og passion
  • Evner og muligheder
  • Udviklingspotentialer, Udfordringer og livstema(er)

 

Min drivkraft som clairvoyant er glæden og æren i at få lov til at medvirke til at opleve mennesker gå oplivet fra mig med positive beskeder, der kan være betydningsfulde for deres næste skridt.
Jeg elsker, hvordan den åndelige verden kan give klare beskeder, som ofte kan være ret konkrete løsninger på jordiske problemer.
Jeg holder rigtig meget af at møde forskellige mennesker og få lov til at ‘se’ dem mere dybt end det øjet umiddelbart ser og opfatter.

Men mest af alt er det meget rørende at kunne hjælpe et medmenneske videre.

Min forbindelse til den åndelige verden har været stærk lige fra barnsben.
Jeg har kunnet forudsige mange hændelser, og f.eks. spotte betydningsfulde venner og kærester længe før, der var kontakt.
Jeg har altid haft stærk kontakt med mine skytsengle i situationer, som var ekstra krævende for mig.
Jeg er vokset op i en familie, hvor min far ofte blev kontaktet af de døde, som lige var gået over.

Jeg har senere gennemgået grundig uddannelse og er godkendt af clairvoyance-foreningen, som har høje standarder.
Det er min erfaring, at en session med spirituel visdom kan omsættes til praktisk og jordnær problemløsning. Se Anbefalinger.

Clairvoyance (45 minutter)

I de spirituelle sessioner kan jeg give dig en præcis hjælp med det, som du har brug for, gennem viden og visdom fra åndelige væsner. Jeg får informationer både om fortid, nutid og fremtid.
Jeg ser muligheder og ressourcer hos mine klienter, som hjælper med at tage de næste skridt mod dine drømme og ønsker i livet.
Jeg ser også ofte det, der kan stå i vejen for at du opnår dine potentialer.
Det er muligt at arbejde videre med dette, hos mig, gennem kropsterapi og healing.

Hvis du står overfor nogle sværere livsvalg, så kan en session hos mig skabe klarhed.
Du har altid din frie vilje og bestemmer selv, om du vil følge de råd, du får.
Det er dig, der har ansvaret for beslutningerne i dit liv, når du går herfra.

Mit mål og ønske med denne praksis er at føre dig til et liv, hvor du får forbindelse med dine evner og kan folde dig ud, som den du er og blive dybt glad.

Afdødekontakt (45 minutter)

Her stiller jeg mig til rådighed for at kunne komme i kontakt med dine kære afdøde.
Dette kan være en meget healende og opløftende oplevelse. Jeg stiller mig åben som medie, så dine afdøde kan kommunikere igennem mig.
Desværre kan man ikke selv bestemme, hvem der vil igennem. Men min erfaring er, at der ofte kommer værdifulde beskeder til dig fra den afdøde, uanset hvem det er.
Afdødekontakt er altid lidt et eksperiment, og hvis det ikke lykkedes indenfor de første 10 minutter, så har du mulighed enten for at modtage clairvoyance for resten af din tid eller afslutte sessionen uden at betale.
Det er vigtigt, at du kommer med et åbent sind.
Din indstilling er afgørende for, hvor god en session bliver, idet du er med til at skabe adgangen til din åndeverden.