Om behandlingen

Behandlingen øger bevidstheden om dig selv og løfter dig. Den kan styrke dig i at tage vare på dig selv og træffe valg, som er rigtige og vigtige for dig.

Behandlingen er givende, når kroppen er i en mangeltilstand. Har du fx hudsult, hvor du trænger til at blive næret og få omsorg via berøring, er dette oplagt. Du vil også kunne øge din forbindelse til dig selv ved at arbejde med centrering, jordforbindelse, balance, afgrænsning, holdningen, kraft, åndedrættet og muskelspændingstilstande. 

Lisa Mai Toft Kropsterapi, Healing, Psykomotorisk Terapi, Afspændingspædagog dap., mindfulness, stress, krop og psyke, nærvær, smertefrihed, visualisering, meditaion, manuel behandling, varme hænder, hudsult, massage, Terapi, Afstressende behandling, Afspænding, Firmamassage, virksomhedsmassage, fysioterapi, WorkFlow med Lisa Mai Toft

Behandlingerne starter ofte med en lille samtale. Det handler om at finde årsagen til problemet, så man går dybere end symptombehandling. Det foregår ofte med løst tøj på, men kan også være i direkte i kontakt med huden. Du kommer til få genskabt kontakten til din krop og dig selv og gå styrket hjem.

I behandlingen er det et samspil mellem dig og mig. Du mærker noget i kroppen, psyken eller i samspil med andre, der kalder på opmærksomhed eller udfordrer dig. Det kan være alt lige fra pres, stress, søvnforstyrrelser, uro, bekymringer, angst eller smerter.

Jeg hjælper til, at det der fylder i dit liv bliver rummet, og der skabes plads til mere af din glæde, styrke, lethed, frihed, eller andre kvaliteter, som du kunne savne. Det kan også være jeg ser eller mærker noget i din krop, der kalder på at blive forløst eller samlet, og at jeg nænsomt inviterer dig med til det.