Om Mig

Jeg er fysioterapeut, psykomotorisk terapeut/afspændingspædagog og klartseende healer. Jeg er optaget af: Hvordan vi kan blive lykkeligere, stærkere og mere autentiske i vores gøren og væren. 

Kropsterapi-Healing-Lisa-Mai-Toft-glæde-ro-tillid-styrke- motivation-Afspænding-varme hænder, hudsult, massage, Terapi, Afstressende behandling, Firmamassage, virksomhedsmassage, fysioterapi, psykomotorisk terapi, manuel behandling, mindfulness, shamanisme, WorkFlow med Lisa Mai Toft

Fra barnsben blev jeg draget ind i at skulle hjælpe andre kropsligt gennem idræt eller manuel behandling. Senere lærte jeg forskellige metoder til at kunne hjælpe andre på flere planer på én gang fx gennem krop/psyke arbejde, bevidstgørende arbejde og spirituel healing.

Mine klienter møder jeg med åbenhed og respekt. Min mission er at hjælpe eller udfordre dem til at være den, som de virkelig vil være.

Livet er en fantastisk gave, og samtidig en konstant udviklingsvej, hvor jeg selv gennem op og nedture har lært mulige veje til, hvordan jeg kan rejse mig, selv når jeg har følt mig allermest fortabt. Nu vil jeg gerne give dette videre.