Særligt sensitives Gaver 2

Lisa Mai Toft, Kropsterapi, Healing, clairvoyance, Psykomotorisk Terapi, Afspændingspædagog dap., mindfulness, stress, krop og psyke, nærvær, tillid, blokeringer, overbevisninger, smertefrihed, visualisering, meditation, manuel behandling, varme hænder, hudsult, massage, Terapi, Afstressende behandling, Afspænding, Firmamassage, virksomhedsmassage, ergonomisk konsulent, fysioterapi, WorkFlow med Lisa Mai Toft

 

 

 

 

 

Med hjertet som centrum

Sensitive er ofte ildsjæle, som er kreative eller spirituelle mennesker. De har brug for at leve, som hele mennesker med hjertet i centrum. Derfor har de det bedst med at leve med integritet og dedikation til det, som de tror på. De har ofte en varm og levende udstråling og bestræber sig på at sætte gode spor og gøre en forskel i verden. Det kræver meget mod og styrke at være, som de ønsker at være.

Når sensitive lider

Når livet ikke flasker sig, så de 100% kan gøre og være som de er, lider de. Når de ikke har fundet deres ligesindede eller plads i livet, lider de. Når de føler sig alene, anderledes og tvivlende på sig selv og sit værd, lider de. De lidelser kan resultere i stress, smerter og sygdomme – fysiske som psykiske.

Heldigvis bevare mange sensitive deres nysgerrighed, deres værdier og er søgende i, hvordan de finder deres vej til at føle sig autentiske i det, de vil lave, og sammen med mennesker, de vil omgive sig med.

Fra sårbarhed til styrke

Det sværest er at have stor følsomhed som sensitiv, især hvis man er kommet til et sted, hvor man ofte føler sig sårbar eller skrøbelig. Det er her , at det nogen gange kan være en hjælp at få healing, så man kan begynde at mærke sin styrke og sine kvaliteter vokse frem. For styrken er der inde, og skal blot hjælpes frem. Med styrken dybtfølt i det indre bliver det meget lettere at acceptere og se sin sensitivitet som en gave.

Kærligst Lisa

Ønsker du at kontakte mig til en seance af enten healing, clairvoyance eller kropsterapi eller en kombi, så se mere her: https://kropsterapi-healing.dk/